Etiket Sonuçları: ahmet

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülmekte olan "eTwinning" faaliyetleri kapsamında Sincan'da Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmenlere Ulusal Kalite Etiketleri, düzenlenen ödül töreni ile verildi.

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru YAĞMUR, eTwinning Ulusal Kalite Etiketini düzenlenen tören ile aldı.

Ara

Ankara ilinde bulunan "Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazanan öğretmenler ile "Okul Levhası" almaya hak kazanan okullar için düzenlenen eTwinning Ankara Kalite Etiketi Töreni MEB Talim Terbiye Kurulu Salonunda gerçekleştirilmiştir. Okulumuz öğretmenlerinden Ebru YAĞMUR "Social Media 'Cultural Degenerasyon" isimli eTwinning projesi ile aldığı Avrupa Kalite Etiketini düzenlenen tören ile almıştır.

May

eTwinning Faaliyeti 2022 yılı çalışma planı kapsamında, 12-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen meslek lisesi öğretmenlerine yönelik "eTwinning Faaliyeti Meslek Liseleri Çalıştayı"na 2021 yılında kalite etiketi almış 1.178 öğretmenden puan sıralamasma göre belirlenen ilk 128 öğretmen içerisinde yer alan Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmenimiz Ebru YAĞMUR kurucusu olduğu "Let's Learn With 3D and Web2.0" projesi ile "eTwinning Faaliyeti Meslek Lisesi Çalıştayı"na davet edilmiştir.

Çalıştay; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve YEĞİTEK Genel Müdürlüğü Yöneticileri, eTwinning Ulusal Destek Servisi Üyeleri, eTwinning eğitmenleri ve 128 öğretmenin katılımı ile gerçekleşmiştir. Çalıştayda iyi örnekler olarak açılan 35 stantta, ülkemizin farklı illerindeki Meslek Liselerinde görev yapan alan ve branş öğretmenleri yapmış oldukları eTwinning projelerini tanıtmışlardır. Çalıştay sürecinde katılımcı öğretmenlere farklı alanlarda eğitimler verilmiştir ve katılımcı öğretmenler yeni eTwinning projelerini oluşturmuşlardır.

eTwinning Meslek Liseleri Çalıştayı 14 Mayıs 2022 tarihinde yapılan kapanış ve sertifika töreniyle sona ermiştir. Başarılı ve özverili çalışmalarıyla okulumuzu temsil eden Ebru YAĞMUR öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru Yağmur yaptığı e-twinning projeleriyle Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ebru YAĞMUR, "Let's Learn With 3d And Web 2.0 " isimli, eTwinning  projesini okulumuz adına başlatmış bulunmaktadır. 6 Türkiye ortağı bulunan proje aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Kas

Okulumuza ismini veren Ahmet ÇİÇEK kimdir?