ANKARA / SİNCAN - Yenikent Ahmet Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

LET'S LEARN WITH 3D AND WEB 2.0 İSİMLİ ETWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI, ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ebru YAĞMUR, "Let's Learn With 3d And Web 2.0 " isimli, eTwinning  projesini okulumuz adına başlatmış bulunmaktadır. 6 Türkiye ortağı bulunan proje aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu proje, yaratıcılık kazanmak için çeşitli beceriler geliştirerek bilginin benimsenmesinde bir öğrenme aracı olarak dijital kaynakları oluşturmayı ve kullanmayı amaçlamaktadır.

Proje, öğrencilerin özerkliklerini geliştirmeyi, deneyimlerini artırmayı ve bilgiyi paylaşmak için alternatif çözümler bulmayı ve böylece pedagojik yeniliğe katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bu proje ile öğrenciler sadece kağıt üzerinde gördükleriyle değil, kendi yaratıcılıkları ile oluşturdukları malzemelerle yeni öğrenme deneyimleri kazanarak eleştirel düşünme becerilerini geliştireceklerdir.

Projemiz Ekim ayı itibarı ile başlamış olup öğrencilerimiz ile çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Öğrecilerimize ile "eTwinning Nedir" konulu bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

14-11-202014-11-2020

Öğrencilerimiz ile CodeWeek etkinliğine projemiz adına katılım sağladık.

14-11-202014-11-2020

Öğrencilerimiz ile projemiz kapsamında, " 2020 Yılı Avrupa Siber Güvenlik Ayı [Ekim] Teması: Before U Click " bilgilendirme sunum ve web 2.0 araçları ile çalışmalar yapılmıştır.

14-11-2020

Yayın: 14.11.2020 - Güncelleme: 09.05.2023 20:58 - Görüntülenme: 419