104 Yıl Önce Bağımsızlığa Giden Yolda...

Türk Kurtuluş Mücadelesinin en önemli aşamalarından birisi olan Ulusal Meclis’in Ankara’da açılışını ve bu sebeple Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını , 104. yıldönümünde okulumuzda düzenlediğimiz  törenle kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 12. Sınıflara

TYT Deneme Sınavı yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin listesi ve sınav bilgilerini inceleyiniz.

Mrt

Türk Kızılayı ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği , okul rehber öğretmenimiz Mehtap APAŞOĞLU tarafından "ALKOL BAĞIMLILIĞI - TÜTÜN BAĞIMLILIĞI -MADDE BAĞIMLILIĞI" konularında 9.sınıf öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Mrt

İŞLETME/FABRİKA TEMSİLCİLERİ İLE 'Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği' İSTİŞARE TOPLANTISI Yapıldı.

Sektör ve işletme temsilcilerinin katılımıyla is kazası ve

meslek hastalığı ile is sağlığı ve güvenliği konularında yasanan sorunlar ve alınacak tedbirlerle ilgili okul yönetimi baskanlıgında toplantı yapılarak kararlar alınmıştır.

Mrt

Doğayı Koruma Kulübümüz tarafından Orman Haftası etkinliği olarak okulumuzun bahçesine meşe tohumları ekilmiştir. emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde dönüm noktası olan bir zaferdir. Şanlı tarihimizin büyük destanı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Gününün 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'nin ve istiklâl mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz. Okulumuzda  düzenlenen anlamlı ve duygu yüklü törende  emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Anadolu'dan Çanakkale'ye’ adlı projede il temsilcisi olmuştur. Çanakkale Savaşında Anadolu’nun her yerinden yaşlı, genç, çocuk demeden binlerce vatan evladı evlerine geri dönememiştir. Bu projeyle Vatanın her yerinden Çanakkaleye giden toprağın aslında ülkemizi savunmak için ceplere koşan binleri temsil ettiği; Çanakkaleden Anadoluya yayılacak olan toprak ise şehitlerimizin kanıyla sulanmış zafer toprağı olduğu bilincini öğrencilerimizde canlı tutmak hedeflenmiştir.

Projenin hazırlanmasında emeği geçen Gürkan Sevindik, Eren Kulaksız ve Rukiye Aydın başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Mrt

15 Temmuz Demokrasi Müzesi ziyaretine 9/F, 10/B ve 11/B Sınıfı öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle katıldık. Emeği geçen herkese teşekkürler

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşımızın kabulünün günüdür. Bağımsızlığımızı destanlaştıran bu önemli günümüzün kutlama programını hazırlayan Armağan Çevik Atahan ve Özden Ganal hocalarımız başta olmak üzere bu programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

12 mart İstiklal Marşının kabulü  kapsamında yaptığımız sanat etkinlikleri

Çalışkan Arılar sınıfı

Mrt

Okulumuzun Anasınıfı öğrencilerinin Yeşilay haftası kapsamında yaptıkları etkinlikler.Minik öğrencilerimizin ve öğretmenimizin emeğine sağlık

Mrt

Okulumuzun 11. Sınıf öğrencilerine AFAD Eğitmeni tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

Mrt

Bugün okulumuzda Deprem Farkındalığını arttırmak için diğer okullarla eş zamanlı olarak tatbikat yapılmıştır. Sıkıntısız bir şekilde tatbikatın gerçekleştirilmesi için çabalayan Afet Hazırlama Kulübüne ve emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİKENT A. ÇİÇEK MTAL 2.  DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİDİR.