Mustafa KOÇ - Okul Müdürü

Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Öğretmeni ve Okul Müdürü

İlk, orta lise öğrenimini Ankara´da, tamamladı. 1994 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi, Makine Eğitimi/Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2006 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü-Makine Eğitimi/Öğretmenliği yüksek lisans (Tezli)programını tamamladı. 1994 yılında Aksaray – Ortaköy Mesleki Eğitim Merkezi’nde olarak öğretmen olarak göreve başladı.  1995 tarihinden itibaren Şehit Özgür Can İnce Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde Öğretmen, Atölye Şefi, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve  daha sonra  Adalet Mesleki Eğitim Merkezinde Kurucu Müdür olarak görev yaptı. 06.09.2021 tarihinde Ankara – Yenikent Ahmet Çiçek  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı ve halen görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.