T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Yenikent Ahmet Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ROBOTİK KODLAMA KULÜBÜ “TREASURE HUNT” (HAZİNE AVI) YARIŞMASI

ROBOTİK KODLAMA KULÜBÜ

“TREASURE HUNT” (HAZİNE AVI) YARIŞMASI

Yenikent Ahmet Çiçek MTAL

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem

 

ROBOTİK KODLAMA KULÜBÜ

“TREASURE HUNT” (HAZİNE AVI) YARIŞMASI

 

 

Robotik Kodlama Kulübü ve Onur Kurulu ortak çalışmasıyla okulumuzdaki tüm öğrenciler için bir hazine avı yarışması düzenlemektedir.

Takımlar en çok 2 kişilik ekiplerden oluşacaktır. Maksimum 5 takım yarışacaktır. Katılımın fazla olması halinde ilk kayıt yaptıran 5 takım ve 3 yedek takım yarışmaya dahil edilecektir. Yarışmadan önce kura çekilip, her takım kura sırasındaki yerine göre 1’den 5’a kadar rumuz alacaktır.

Yarışma, 17 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Yarışmada her takım bir cep telefonu ile yarışacaktır. Yarışmadan önce test amaçlı örnek uygulama yüklenip telefon test edilecektir. Herhangi bir problem yoksa yarışma uygulaması telefona yüklenip takımlar sırayla yarışacaktır. Her takıma oyun süresi boyunca bir denetimci kameraman eşlik edecektir.

Yarışma uygulamasında 10 adet soru bulunmaktadır. Her takım için sorular karışık gelecektir. Bu konuda herhangi bir itiraz söz konusu değildir. Her soru doğru cevaplandığında belirtilen yerdeki bir “qr kod” okutulup şifre not alınacaktır. Sorular yanlış cevaplandığında otomatik olarak bir önceki soruya dönüş yapılır. Şifreler tamamlandığında jüriye bitiş saati not ettirilecektir. Her takımın başlangıç ve bitiş saati jüri tarafından not alınacaktır. En kısa sürede bitiren takım birinci olacaktır.

Yarışma süresince takımlar yarışma için kullanılan telefon dışında hiçbir cihazdan yardım alamaz, takım dışı hiç kimse ile iletişime geçemezler. Aksi halde diskalifiye edilirler.

Yarışmada kullanılacak 1 adet telefon dışındaki, telefon, elektronik cihazlar, tablet vb. yarışma başlamadan önce, yarışma sonunda alınmak üzere jüriye teslim edilecektir.

Her yarışmacının yarışma saatinden en az 15 dakika önce jürinin yanında bulunması gerekmektedir.

Yarışmaya katılım sağlamak isteyen öğrenciler en geç 16 Ocak 2024 salı günü öğleye kadar Bilişim Teknolojileri Öğretmenleriyle iletişime geçerek başvuru yapabilirler.

Ödül: Birinci olan takımın, ekip üyelerinin her birine giyim mağazası hediye çeki verilecektir.

Katılım sağlayan tüm oyuncularımıza da katılım belgesi verilecektir.

 

 

Armağan ÇEVİK ATAHAN                             Özden GANAL

                            Robotik Kodlama Kulübü Danışman Öğretmenleri

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 09:23 - Görüntülenme: 60
  Beğen | 0  kişi beğendi