Etiket Sonuçları: kaliteetiketi

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından yürütülmekte olan "eTwinning" faaliyetleri kapsamında Sincan'da Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmenlere Ulusal Kalite Etiketleri, düzenlenen ödül töreni ile verildi.

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru YAĞMUR, eTwinning Ulusal Kalite Etiketini düzenlenen tören ile aldı.

Ara

Ankara ilinde bulunan "Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazanan öğretmenler ile "Okul Levhası" almaya hak kazanan okullar için düzenlenen eTwinning Ankara Kalite Etiketi Töreni MEB Talim Terbiye Kurulu Salonunda gerçekleştirilmiştir. Okulumuz öğretmenlerinden Ebru YAĞMUR "Social Media 'Cultural Degenerasyon" isimli eTwinning projesi ile aldığı Avrupa Kalite Etiketini düzenlenen tören ile almıştır.

Kas

Okulumuzun ortağı olduğu, bilişim teknolojileri alan öğretmeni Ebru YAĞMUR tarafından yürütülen, "Social Media 'Cultural Degeneration" isimli eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketinin yanında Avrupa Kalite Etiketi ödülünü de alarak 2021 yılı eTwinning kitabında "Teaching Media Literacy and fighting Disinformation with eTwinning" teması kapsamında 16-19 yaş kategorisinde yer almıştır. Bu proje okulumuzun ilk Avrupa Kalite Etiketi alan eTwinning projesi olmuştur.

Etwinning 2021 yılı kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru Yağmur yaptığı e-twinning projeleriyle Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.